J. Vedder, keurslager

Smakelijk barbecuen begint bij ons

Wist u verder dat alle barbecuespecialiteiten uit eigen keuken komen? We snijden zelf ons vlees, kruiden dit en rijgen dit bijvoorbeeld zelf aan spiesen. Hieronder ziet u een overzicht van onze specialiteiten:

Surf en turf

Een malse tournedos of dikke entrecote van circa 80 gram, gemarineerd met  World Grill seasalt & Lampong pepper* met op het spiesje een scampi. De scampi is heel kort gestoomd voor de kleur en vervolgens gemarineerd met een mix van World Grill seasalt & Lampong pepper met citroensap en verse knoflook.

Vitello Tonnato

Een malse dikke kalfsoester van circa 80 gram, gemarineerd met World Grill seasalt & Lampong pepper met op het spiesje een blokje verse tonijn van circa 20 gram. De tonijn is gemarineerd met sojasaus en wasabi sesam.

Kip Hawaï

Dik stuk kipfilet van circa 80 gram, gekruid met World Grill seasalt & Lampong pepper en een beetje citroensap, voorgegaard op lage temperatuur (80°C) en omwikkeld met ontbijtspek. Op het spiesje een stukje verse ananas met bruine suiker gemarineerd.

Cheeseburger

VIB aangevuld met 40 gram gehakte peppadew per kg, op het spiesje een mini mozzarella.

Varkenshaas braadslee

  • Varkenshaas 
  • Bistro kruidenolie Argentina
  • Katenspek
  • Rode ui 
  • Verse Rozemarijn 
  • Verse Tijm
 
Gaar het braadsleetje af in een voorverwarmde oven gedurende 20-25 minuten op 180 graden. Dit gerecht kan ook op de barbecue met een deksel. Indien deze niet aanwezig is kunt u ook aluminium folie over het schaaltje heen vouwen.

Garlic braadslee

  • Lamsgehakt 
  • Groene lamsvleeskruiden
  • Bistro kruidenolie Garlic
  • Kruidencrème
  • Ontbijtspek 
  • Rode ui 
  • Paprika
 
Gaar het braadsleetje af in een voorverwarmde oven gedurende 20-25 minuten op 180 graden. Dit gerecht kan ook op de barbecue met een deksel. Indien deze niet aanwezig is kunt u aluminium folie over het schaaltje heen vouwen.

Porto braadslee

  • Biefstuk Bistro kruidenolie Porto
  • Courgette 
  • Asperges in ham 
  • Takjes rozemarijn 
  • Kruidencréme
 
Gaar het braadsleetje af in een voorverwarmde oven gedurende 10-15 minuten op 180 graden. Dit gerecht kan ook op de barbecue met een deksel. Indien deze niet aanwezig is kunt u ook aluminium folie over het schaaltje heen vouwen.

J. Vedder, keurslager

Rimsky-Korssakovweg 23-31
1323LP Almere
0365364854
0365364854

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 18:00
zondag Gesloten